• Kampusi 1

    I vendosur pranë Parkut të madh të liqenit, në zemër të zonës çlodhëse të Tiranës, Universiteti Marin Barleti ndjek eksperiencën e shumë universiteteve të njohura në botë, duke u pozicionuar në mes të qetësisë dhe gjelbërimit, larg zhurmës dhe rrëmujës së qytetit, por në të njëjtën kohë edhe shumë pranë qendrave të preferuara të saj.

Previous
Next